La Gloire - Despre noi


La Gloire - Despre noi

La GLOIRE este un fond de investitii românesc cu capital privat, având parteneri companii și corporații cu capital privat. Investim în principal în domeniul imobiliar, fiind activi în sudul și sud-estul Europei. Strategia noastră este să oferim soluții pentru creșterea și aportul de valoare adăugată pentru capitalul clienților noștri și să oferim o bază stabilă pentru investiții pe termen lung, cu risc scăzut.


Am construit și dezvoltăm în continuare compania pe principii puternice, accesând permanent cele mai calificate resurse umane și asigurând sprijin financiar solid.Strategia noastră de investiții este obținerea de profit, obiectivul fiind obținerea unor randamente ridicate, menținând în același timp riscul scăzut și capitalul securizat.Acordăm o atenție deosebită evoluției economiei globale pentru a profita de ciclurile pieței și pentru a spori performanța fondului.


Achiziționăm proprietăți și terenuri cu potențial ridicat de vânzare la prețuri avantajoase, construim clădiri de calitate, folosind cei mai buni constructoru și materiale de ultimă generație. Asigurăm prin intermediul specialiștilor noștri controlul costurilor și al calității, ceea ce face ca produsele noastre să fie foarte competitive pe piață. O dată ce proprietatea atinge valoarea sa cea mai mare, o vindem investitorilor și le returnăm capitalul clienților noștri.

Căutăm continuu oportunități pe piață și achiziționăm produse pentru care le putem aduce o valoare adăugată prin intermediul echipei noastre de administrare a activelor, aducând un câștig de capital satisfăcător pentru investitorii noștri. Compania noastră locală de administrare a activelor operează și supraveghează toate proprietățile, asigurându-se că investițiile sunt bine întreținute și capitalul este asigurat. Echipa noastră caută îmbunătățiri și modificări ale aspectelor tehnice și arhitecturale în scopul creșterii valorii activelor și satisfacerii celor mai recente cerințe.

Scopul este de a asigura profit și o asigurare a capitalul pe termen lung, utilizând resursele noastre intelectuale și financiare. Angajamentul nostru reflectă performanțe excepționale și integritate.

Oferim un mediu stabil și primitor pentru angajații noștri, care ridică valoarea și potențialul fiecăruia dintre ei. Promovăm individualismul și talentul, motivăm performanța și concentrăm activitatea noastră pentru a proteja interesele investitorilor. Succesul oamenilor devine succesul companiei.