La GLOIRE Belle TOUR

VÂNDUT INTEGRAL

"Frumusețea mă mulțumește prin simplul fapt că e frumoasă" Victor Hugo 

La GLOIRE Belle Tour este al patrulea concept rezidențial boutique din România prin care demonstrăm că se pot face locuințe bune, spațioase și frumoase, dar în același timp accesibile. 

Complexul rezidențial se află pe Calea 13 Septembrie 233A, având o poziție excelentă, în imediata vecinătate a parcului Izvor, a Palatului Parlamentului, Catedrala Bisericii Ortodoxe Române și a grandiosului hotel JW Marriott Bucharest și este construit din dragoste pentru fiecare detaliu, este remarcabil prin designul exclusivist și confirmă standardele unui proiect de dezvoltare durabilă, într-o zonă aleasă cu multă atenție, din dorința de a facilita libertatea de mișcare și cu scopul de a oferi acces rapid la toate mijloacele de transport, astfel o bună parte a timpului petrecut în trafic pentru a străbate orașul da la un capăt la celalalt, va fi redus considerabil. Astfel, membrii comunității noastre își vor putea valorifica timpul căștigat pentru activități sau pasiuni și vor putea petrece mai mult timp împreună cu familia. 

Imaginea locuinței dumneavoastră vă reprezintă cu adevarat, fiind locul unde se formează familia și unde veți petrece momente de calitate alături de prieteni, iar tot ce vă înconjoară: natura, aerul curat și liniștea vor completa acest peisaj superb. Unii se vor întoarce după o zi încărcată de la birou, alții se vor bucura de copilărie, unii vor găti, vor viziona un film sau vor citi, toate acestea se vor întâmpla în locul în care se vor simți liberi, relaxați și liniștiți. Lucrurile s-au schimbat mult privind din perspectiva situației actuale, vrei să te simți protejat și să faci tot ce îți dorești în cuibușorul tău. Nicăieri nu e mai bine ca acasă! 

Suprafața desfășurată totală a ansamblului este de 10.129 metri pătrați și este compus din:
31 apartamente cu 2 camere, cu suprafață contruită totală între 82 metri pătrați și 103 metri pătrați 
33 apartamente cu 3 camere, cu suprafață contruită totală între 129 metri pătrați și 163 metri pătrați 
2 apartamente tip duplex cu 3 camere cu suprafață contruită totală între 167 metri pătrați și 174 metri 
4 apartamente tip duplex cu 4 camere cu suprafață contruită totală de peste 219 metri pătrați

Pentru fiecare apartament am conceput terase foarte mari, cu suprafețe variabile între 14 metri pătrați și 70 metri pătrați, așa încât să vă oferim locul cel mai potrivit în care vă veți putea savura micul dejun, cafeaua sau veți putea citi cartea preferată.

Citește mai mult ...
La GLOIRE Belle TOUR

broșura completă.

Vă invităm să vizualizați broșura cu descrierea completă a proiectului rezidențial.

detalii

apartamente.