LONDRA 38 - La GLOIRE Élite

LONDRA 38 La GLOIRE Élite se află în zona Dorobanți Capitale în imediata vecinătate a Muzeului Hărților Vechi și proiectului nostru premiat Varșovia 6 și reprezintă un simbol al eleganței, strălucirii și al intimității datorită îmbinării a doua stiluri arhitecturale diferite.

Clădirea boutique S+P+3 este formata din 4 apartamente spațioase, câte unul pe fiecare nivel, cu suprafețe cuprinse intre 220-280 mp.
Proiectul va fi dezvoltat pe un teren cu o suprafață de 750 mp, va beneficia de 12 locuri de parcare situate la subsolul clădirii și va avea o suprafață construită de 1600 mp.

Conceptul LONDRA 38 La GLOIRE Élite este un amestec fără efort de eleganță clasică și design contemporan fiind proiectat cu atenție la detalii, plecând de la lumina naturală care inundă fiecare apartament prin ferestrele spectaculoase, vederea aerisită, până la interioare luxoase, rezidenții putându-se bucura de intimitate.
Clădirea este situată la cateva minute de o mare varietate de restaurante, baruri, cafenele, clădiri de birouri si magazine.

Citește mai mult ...
detalii

apartamente.