Complex Rezidențial Parc du LAC - Băneasa - Grădina Zoologică - La GLOIRE

La GLOIRE Parc du LAC este al doilea concept rezidențial boutique din România prin care demonstrăm că se pot face locuințe bune, spațioase și frumoase, dar în același timp accesibile. Complexul rezidențial boutique se află în zona Băneasa /Pipera, chiar pe malul lacului Valea Șaulei, având o poziție excepțională, în imediata vecinătate cu Aleea Privighetorilor și Grădina Zoologică, în cartier de vile liniștit, sigur și foarte verde, cu acces din strada Erou Iancu Nicolae.

Imaginea locuinței dumneavoastră vă reprezintă cu adevarat, fiind locul unde se formează familia și unde veți petrece momente de calitate alături de prieteni, iar tot ce vă înconjoară: natura, aerul curat și liniștea vor completa acest peisaj superb de vacanță.

Complexul rezidențial La GLOIRE Parc du LAC cuprinde 47 de apartamente confortabile cu suprafeţe generoase şi compartimentări moderne, cu terase foarte mari, cât și o parcare subterană prevăzută cu 2 lifturi ultra moderne, facilitând accesul rapid și ușor către locuința dumneavoastră.
Utilizând în mod inteligent spațiul verde adiacent, acesta reprezintă peste 60% din suprafața ansamblului având scopul de a defini un stil de viaţă modern și sănătos.

Amplasarea excepțională, în zona de nord a capitalei, este un avantaj real, fiind extrem de aproape de toate obiectivele importante din nordul Bucureștiului (Băneasa Shopping City, Grădina Zoologică, Academia de Poliție, Jollie Ville, Zona de Birouri Aviației, Promenada, Zona de Birouri Pompeiu, Zona Birouri Nord, Aeroportul Otopeni, etc.), zonă în proces de dezvoltare continuu, care va deveni în viitorul apropiat cea mai mare arie comercială din sud-estul Europei. Accesul către ansamblul rezidențial se face pe strada Erou Iancu Nicolae, care face legătura cu aeroportul și cu centrul orașului. 

Suprafața desfășurată totală a ansamblului este de 6,820.95 metri pătrați și este compus din:

  • 6 apartamente cu 2 camere
  • 32 apartamente cu 3 camere
  • 9 apartamente cu 4 camere

De la prima vedere, proiectul nostru boutique se remarcă prin design-ul unic, iar regimul mic de înalțime îl integrează mai degrabă în arhitectura caselor de lux, excluzându-l din rândul construcțiilor înalte tip bloc, conferind un plus de intimitate, liniște și confort.
Numărul de locatari este de asemenea unul foarte restrâns, ceea ce va face ca ambianța și comunicarea între aceștia să se dezvolte în cel mai plăcut mod.

Pentru fiecare apartament am conceput terase foarte mari, cu suprafețe variabile între 15 metri pătrați și 110 metri pătrați, așa încât să vă oferim locul cel mai potrivit în care vă veți putea savura micul-dejun, cafeaua sau veți putea citi cartea preferată.
Terasele fiind atât de ample, se pot amenaja cu flori, plante, arbuști, mobilier de grădină, aducând aerul curat și mai aproape de locuința dvs.

În oricare dintre apartamentele complexului vă veți bucura de prospețimea naturii și de adierea vântului de pădure. Forfota orășenească, traficul și zgomotul permanent al claxoanelor, vor dispărea cu totul, iar în schimb, vă veți bucura de cântecul păsărilor, de albastrul cerului, de plimbări pe malul lacului, de răsărituri sau apusuri de soare oglindite în luciul apei.

Complexul rezidențial La GLOIRE Parc du LAC este îmbrățișat de o deltă în miniatură, în care susurul apei, verdeața, păsările și pomii înfloriți vor fi nelipsite din stilul dumneavoastră de viață, chiar dacă sunteți doar la un pas distanță de sectorul 1.

Copiii dumneavoastră vor crește în inima naturii și vor avea o șansă în plus de a se bucura nu doar de tehnologia smart de la tot pasul, dar și de nevoia tot mai mult minimalizată în prezent de a fi aproape de natură și de a cunoaște valorile atât de importante pe care natura ni le oferă gratuit.
Proiectul va readuce în viețile celor care îl vor alege liniștea atât de mult dorită după o zi istovitoare, bucuria de a privi liber spre cer, senzația unică de a vă petrece fiecare zi în natură, relaxarea pe care o veți dobândi fără nelipsita agitație urbană.

Pentru a păstra cât mai liberă și verde împrejmuirea imobilului, parcarea auto este concepută complet subteran, astfel, autoturismele dumneavoastră vor fi mai curate, fiind protejate de praf, de soarele arzator, de ploi sau de ninsori, și cel mai important accesul se face direct din parcare cu cele două lifturi către locuință, iar în curtea ansamblulului veți beneficia de mult spațiu verde și de cât mai mult aer curat.

Confortul fiecărui apartament este asigurat de finisaje de cea mai bună calitate și de toate facilitățile unei locuințe durabile, moderne și ușor de întreținut. Toate dispun de încălzire în pardoseală, ceea ce le face foarte eficiente energetic. Contoarele pentru toate utilitățile sunt individuale, pentru a cunoaște cu precizie nivelul real de consum în orice moment.

Fiecare dormitor și living este dotat cu parchet stratificat de stejar, iar în fiecare baie și bucătărie strălucirea este dată de calitatea premium a obiectelor sanitare și a gresiei și a faianței, de proveniență spaniolă și italiană. Ușile interioare precum și cele de acces sunt de calitate italiană, întreaga tâmplărie exterioară este cu geam tripan, calitate germană.
Întreaga instalație electrică prezintă siguranță absolută, echipamentele instalate fiind de ultimă generație, iar un alt avantaj sunt videointerfoanele cu monitorizare și sistem de alarmă.

Spațiile comune exterioare sunt iluminate cu sisteme tip led, cele două ascensoare sunt extrem de silențioase, parcarea subterană este echipată cu sistem de ventilație, rampa de acces auto fiind degivrată.

Arhitectura modernă și funcțională propusă de CUB Architecture, structura de rezistență antiseismică, aparatele de aer condiționat multi split sunt facilități premium pe care le-am gândit încă din faza de proiectare pentru ca dumneavoastră să beneficiați de ele și să vă ofere satisfacție deplină.

Termenul de finalizare este noiembrie 2019.

Citește mai mult ...
Complex Rezidențial Parc du LAC - Băneasa - Grădina Zoologică - La GLOIRE

broșura completă.

Vă invităm să vizualizați broșura cu descrierea completă a proiectului rezidențial.

detalii

apartamente.

 

Preturile apartamentelor variază in funcție de momentul achizitiei, etaj, puncte cardinale și alte caracteristici ale imobilelor, între

75.000 Eur - 175.000 Eur + TVA

Parcări subterane 20.000 Eur + TVA

Parcări supraterane 12.000 Eur + TVA