VARȘOVIA 6 - La GLOIRE Élite

La GLOIRE Élite se află pe strada Varșovia nr. 6, lângă Muzeul Național al Hărților și Cărții Vechi, în inima celei mai prestigioase zone a orașului, populată de vile splendide bine conservate, ambasade și reședințe consulare, în proximitatea obiectivelor culturale și totuși ferită de aglomerație.
Casele spectaculoase din zona Dorobanți “Capitale” au apărut în urma parcelării proprietăţii familiei Filipescu la începutul Secolului XX. Construirea în parcelarea rezultată s-a făcut după reguli stricte privind densitatea și regimul de înălțime, reguli mulțumită cărora ne bucurăm și astăzi de circulații bine proporționate și vegetație bogată.

Prin arhitectură, dotări, finisaje și prețuri începând cu 6,000 Eur/metru pătrat construit, clădirea La GLOIRE Élite se integrează în mod natural în acest țesut eclectic și rafinat, proiectându-se în viitor ca o construcție timeless.

Citește mai mult ...
VARȘOVIA 6 - La GLOIRE Élite

camere live.

Vă invităm să vizualizați în direct stadiul lucrărilor de construire.
Accesul este permis numai utilizatorilor înregistrați. Dacă sunteți deja înregistrat vă rugăm să introduceți adresa de email mai jos, dacă nu vă rugăm să ne contactați.

VARȘOVIA 6 - La GLOIRE Élite

broșura completă.

Vă invităm să vizualizați broșura cu descrierea completă a proiectului rezidențial.

detalii

apartamente.