Nici o probabilitate de tip lebădă neagră nu ne va schimba ritmul de construire

Detalii proiect
Toate noutatile

Proiectul VARȘOVIA 6 dezvoltat sub brandul La GLOIRE Elite crește ca Făt-Frumos, cu vitalitate și caracter.


Oportunitatea acestui proiect ne-a schimbat vara și ne-a înălțat mult mai mult orizontul!

La începtului lui iunie am achiziționat terenul, la începutul lui iulie am deschis șantierul, la mijloc de octombrie am turnat radierul și am contractat 5 apartamente. 

Vom construi 17 apartamente într-o clădire boutique cu 2 scări și 4 etaje, pe un teren de 1400 mp.

Am optimizat cu echipa de arhitecți condusă de Corvin Cristian fiecare metru pătrat de teren și aer construibil pentru a defini apartamente moderne, elegante, sofisticate și ultra-confortabile.

La 31 decembrie 2019 vă vom prezenta structura de rezistență până la etajul 2, iar în decembrie 2020 vom face recepția întregii construcții.

Veți putea degusta primul pahar de vin în propriul apartament în februarie-martie 2021.


Andrei Iușut, prin La GLOIRE, investește din resurse proprii peste 10 milioane de euro pentru achiziție și dezvoltare, iar ritmul de construcție nu este sensibil la nici o probabilitate de tip lebădă neagră.

Am construit imperturbabili primele două proiecte în termenele propuse cu o echipă puternică și unită formată din dezvoltator și constructor.

La GLOIRE Pipera - Vlad Țepeș, 31 apartamente în exact 12 luni (octombrie 2017-octombrie 2018).

La GLOIRE Parc du LAC - Băneaza/Grădina Zoologică, 47 apartamente în 14 luni (finalizare dec 2019). 


Am vândut neintermediat aceste prime două proiecte în primele 10 luni de la primirea autorizației de construcție, oferind în piață un concept bine gândit și bine executat:

proiecte rezidențiale boutique affordable care oferă sentimentul de frumos, sentimentul de lux, modernism și confort la prețuri accesibile middle-managerilor din corporații, liber profesioniștilor și micilor antreprenori.


2 arhitecți, 1 poet, 3 tineri sportivi de performanță, o prezentatoare tv, peste 20 middle-managers, 2 medici, o proprietară de spital, peste 15 antreprenori, 3 prietene la vârsta înțelepciunii, 2 români plecați de mult timp care se vor reîntoarce, 1 expat și românca lui, medie de vârstă 42 ani, 19% credit.

Vă așteptăm în fiecare săptămână cu vești despre VARȘOVIA 6!